DAGBOEK van een Hypo Schildklier Darm Hypochonder

DAGBOEK van een Hypo Schildklier Darm Hypochonder

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
  Topics 0
Wantoestanden op je school. Overuren, collega's die hun werk niet doen, ziek zijn mag niet, een gebroken arm telt niet. Helen ploetert door, wie jankt is een watje. Het adrenalineoverschot nekt haar. Niemand helpt. Tot ze zelf in actie komt.
De eens zo sportieve en fitte Helen ziet het op een gegeven moment echt niet meer zitten, vooral wanneer ze weinig steun uit haar omgeving krijgt en moet praten als Brugman om ook maar iets gedaan te krijgen van haar huisarts en de specialist die ze te zien krijgt.
Tot ze tot de conclusie komt dat ze zelf moet ingrijpen, want een ander zal het niet voor haar doen. Ze is steeds vaker ziek, krijgt een burn-out, maar haar werkgever neemt daar geen genoegen mee. Men is haar liever kwijt dan rijk.
Ondanks alle tegenslagen zet Helen door. Maar dan wanneer het leven eindelijk weer zijn gangetje gaat, slaat het noodlot toe. Het bevolkingsonderzoek darmkanker zorgt voor veel spanningen. Een hele donkere tijd volgt. De coloscopie moet uitkomst bieden. Hoe zal dit aflopen?
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
182
Laatste editie
26 maart 2019
ISBN
9789463868273 , 9789463860666
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Confronterend

door: AnnekeEising 1 like
De titel doet anders vermoeden, maar dit verhaal heeft hele serieuze kanten en moet daarom verteld worden! Over een trage schildklier, een burn-out en de angst voor de resultaten van de coloscopie. Daarbij anekdotes over werken in het onderwijs. Aanrader!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook