Dagje aan zee

0

Alle kinderen vinden het leuk om naar plaatjes te kijken. Vooral jonge kinderen. Maar vaak is de wens om zelf te kunnen lezen nog groter. Zeker als blijkt dat er niet altijd tijd is om voor te lezen. Dit woordenloze kartonboek biedt de oplossing, want alle kinderen kunnen, hoe jong ze ook zijn, uren in Een dagje aan zee lezen.Kijk je ogen uit!Want er is niet alleen veel te zien aan zee, maar ook op het strand en op de boulevard. Op iedere dubbele pagina is een andere plek te zien, waar van alles gebeurt. En als je goed kijkt zie je ook nog welke avonturen de verschillende figuren beleven. Zo kun je een muisje met een koffer volgen vanaf het moment dat hij uit de zee aankomt op het strand. Later zie je hem lopen over de boulevard en op de laatste bladzijde ontdek je waar hij naar op weg was: zijn familie. Maar er zijn meer verhalen, over een fotograaf, over een moeder die haar kind kwijt is, over een lezend jongetje, en nog veel meer.

Een dagje aan zee, is een boek dat je telkens weer van voren naar achteren kunt lezen. Steeds ontdek je iets nieuws. De stevige kartonnen bladzijden zijn hier gelukkig op gemaakt. De zwierige en geestige illustraties zijn een lust voor het oog en komen door het grote formaat goed tot hun recht.


Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
19 april 2008
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
ISBN
9789046803783

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic