Dans, als je durft - Een uitgave van Harlequin HQN Roman

6

Iedereen denkt dat Holly DeJong de dood van haar man, Rob, goed verwerkt heeft. Zijzelf ook. Tot ze in de supermarkt een uitstalling van Kitty-muffins ziet staan - Robs verboden liefde en de oorzaak van zijn hartaanval. In een vlaag van woede stort ze zich op de muffins en reageert zich af... tot het glazuur uit haar haren druipt!

Nu denkt iedereen dat ze gek is geworden, maar zijzelf niet. Voor haar blijkt het een bevrijding. Voor het eerst in maanden heeft ze gevoel dat ze ooit het leven weer aan zal kunnen. Dat ze er weer echt zal kunnen zijn voor haar kinderen, en misschien zelfs weer een beetje van het leven zal kunnen genieten.

Geïnspireerd door het hoeladanseresje op de spuuglelijke lamp die Rob haar heeft nagelaten, begint ze te beseffen wat daarvoor nodig is: eerst weer zelf gelukkig worden...
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Angela Knotter , Angela Knotter
Laatste editie
17 maart 2014
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789034797384 , 9789402501377
Bestel dit ebook vanaf  €3,49 bijLezersrecensies (1)

Mooi verhaal

1 like
Een heerlijk boek om te lezen, vlot geschreven en goed neergezette karakters. Holly DeJong verliest op jonge leeftijd haar man en blijft achter met twee puberende kinderen. Door hun verdriet en woede zetten ze zich af tegen hun moeder. Hierdoor dreigt alles verkeerd te lopen en zakt Holly de moed...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic