Dark net

8

Top25's 1
Dark net is een onthullende beschrijving van het deel van het internet dat niet met een gewone browser te bereiken is. Hier bevinden zich de meest gevaarlijke én creatieve subculturen: de 'trollen' en pornoproducenten, de drugshandelaren en hackers, maar ook idealistische bitcoinontwikkelaars. Het is een wereld die maar een paar klikken van je verwijderd is. En toch hebben de meesten van ons hem nog nooit bezocht.
Jamie Bartlett traceerde de hoofdrolspelers en ging met ze in gesprek. Wat hij ontdekte is opzienbarend en choquerend. Hij neemt je mee op een duizelingwekkende tour door deze dynamische wereld, en laat zien wat er gebeurt wanneer mensen in complete anonimiteit kunnen opereren.
'Een onthullende en intelligente introductie van de bewoners van de geheime, versleutelde cyberwereld.' - THE GUARDIAN
'Een ongelofelijke prestatie... koop het en lees het.' - THE TIMES
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Laatste editie
01 december 2015
Uitgeverij
Maven Publishing
ISBN
9789491845703 , 9789491845710

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het ebook bij Libris voor 14,50
Bestel het ebook bij Blz. voor 14,50
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Naar de diepe krochten van het Internet

door: Samuel Derous 1 like
Een non fictie boek lees je niet omdat het goed is geschreven. Toch is het leuk meegenomen als dat het geval is. Dark net is een uiterst interessant boek over de krochten van het Internet waar veel mensen niet eens van op de hoogte zijn. Het boek probeert zo veelzijdig mogelijk te zijn, en alle...

De andere kant van het net.

door: Josje 1 like
Dark net Dark net is een grotendeels onbekende en slecht begrepen wereld. In werkelijkheid wagen maar weinig mensen in de donkere krochten van ’t net om dit soort sites tot in detail te bestuderen. J.Bartlett weet op een ontluisterende objectieve manier de andere kant van het internet samen te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic