Dat heb ik weer! 2 - Het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd op de verkeerde

16

Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd…op de verkeerd! Britt vind het leven soms knap ingewikkeld. Ze heeft ruzie met haar beste vriendin Noah, haar moeder is verliefd op de grootste loserleraar van de school, Blok Geitensok, en de film waarvoor ze auditie wil doen wordt tot haar grote teleurstelling uitgesteld. Maar het ergste is wel dat ze Dave niet uit haar hoofd kan zetten. Daar heeft haar nieuwe hartsvriendin Puck wel een oplossing voor: ze moet gewoon verkering nemen met Dennis, de gitarist van Pucks band! Als Britt denkt dat het allemaal niet nóg erger kan, komt haar vader met nieuws dat haar leven flink op zijn kop zet. Gelukkig is Puck er altijd voor haar. Maar zijn ze wel hartsvriendinnen? Britt ontdekt dat Puck iets geheimhoudt. Maar wat? Dat heb ik weer: het geheim van Puck, troubles met mijn vader en desperate verliefd…op de verkeerd! is het tweede deel van de serie over het leven van Britt. Wil je Britt ontmoeten? Kijk dan op www.dathebikweer.com voor nog meer testjes en maak kennis met Britt!

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
21 september 2015
Uitgeverij
Carry Slee
ISBN
9789049923563 , 9789048831241
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Dat heb ik weer!

door: lorrain 1 like
In het begin van het boek moest ik er even inkomen,maar daarna leest het als een trein.Het verhaal ging over Britt een meisje van ongeveer 16 jaar.Ze maakt heel veel mee op school met haar vrienden en thuis.Haar vader heeft een nieuwe vriendin gekregen en dan veranderd het een en ander voor...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic