Dat kleine geluk

2

Artikelen 1 Lijsten 1 Spots 1

Fleur is zesentwintig als haar poging om 'normaal te zijn zoals iedereen' jammerlijk mislukt. Haar leven, gebouwd op de fundamenten van andermans normen en waarden, stort in. Op korte tijd verliest ze haar relatie, haar job en haar toekomstverwachtingen. Er rest haar niets anders dan de lang opgeborgen droom om ooit cartooniste te worden. Tegen alle verwachtingen in lukt het Fleur om haar faalangst te overwinnen en die droom zonder diploma of ervaring waar te maken.

Al gauw schrijft, tekent en brainstormt ze voor verschillende tijdschriften en kranten, en schrijft ze een boek. Na jaren van eenzaamheid kruist ook de liefde opnieuw haar pad. Eind goed, al goed - lijkt het. Tot ook die jarenlange relatie op de klippen loopt en ze beslist om haar leven over een andere boeg te gooien. Fleur blijft zoekende naar haar plaats in de wereld.

Het resultaat is dit eerlijke, kwetsbare verslag, vol welkome levensinzichten. Met een sprankje humor en een likje glamour uit de mediawereld. En vooral: tonnen herkenbaarheid. Omdat we allemaal, jong en oud, op de één of andere manier op zoek zijn naar onszelf.

Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
13 oktober 2017
Uitgeverij
Overamstel Uitgevers
ISBN
9789492159137 , 9789492159144 , 9789492626561 , 9789492626639


Artikelen over Dat kleine geluk

  Meer artikelen


Door lezers

Villa Nathalie / Wat ik gelezen heb in april
30 april 2018 13 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Hebban recensie

    Nathalie B1 Hebban Recensent

Herkenbare columns over het zoeken naar jezelf

door Nathalie B1 op 18-04-2018

Fleur van Groningen is een Belgisch-Nederlandse schrijfster, cartooniste en journaliste die woont en werkt in Vlaanderen voor Het Nieuwsblad, De Morgen en Psychologies Magazine. In 2017 kwam haar laatste boek Leven zonder filter uit over haar eigen ervaringen met hoogsensitiviteit. In 2015 verscheen Dat kleine geluk, een bundel columns van haar hand die eerder verschenen in Het Nieuwsblad...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic