Date met de baas: Een droom van liefde / Verzoek uit verlangen - Bouquet Extra 314, 2-in-1 - Een uitgave van de romantische reeks Harlequin Bouquet

,

0

(1) EEN DROOM VAN LIEFDE - Een lege bankrekening is erg onhandig als je, zoals alleenstaand moeder Liz, je zoon naar een peperdure opleiding wilt sturen. Er zit niets anders op: ze moet opslag vragen aan haar nieuwe baas. Die blijkt echter totaal niet gevoelig voor haar argumenten. Wat een harteloze, arrogante, vrekkige... ongelooflijk aantrekkelijke man! Opeens maken Liz zorgen plaats voor romantische dagdromen... (2) VERZOEK UIT VERLANGEN - Callie Stevens voelt zich behoorlijk ongemakkelijk als Grant, eigenaar van een miljoenenimperium, weer voor haar opduikt. Een tijdje geleden heeft ze namelijk een vreemde ontmoeting met hem gehad. Daarin deed hij haar een voorstel dat zo onwerkelijk was dat ze zich nog steeds afvraagt of het soms een droom is geweest. En nu wil hij antwoord!
Verschenen in
Genre
Feelgood , Romantiek
Vertaald door
Annemarie Zandkamp , Mariëlla Snel
Laatste editie
28 mei 2013
Uitgeverij
Harlequin Holland
ISBN
9789461996145 , 9789461996145 , 9789461996145
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic