David Bowie is

5

Artikelen 2

David Bowie, de man die zijn muziek verheven heeft tot kunst. Een baanbrekend artiest en performer. Bowie is al decennialang de grootste inspiratiebron voor miljoenen. Eindelijk komen we dichter bij Bowie dan ooit. Het Groninger Museum toont voor het eerst in Nederland de adembenemende selectie uit Bowie's persoonlijke archief, met originele kostuums, handgeschreven songteksten, videoclips, instrumenten, albumontwerpen en natuurlijk zijn muziek. De tentoonstelling was reeds in Londen, Chicago, São Paulo, Parijs en Berlijn een daverend succes. 'David Bowie IS' volgt Bowie's loopbaan vanaf het begin in Londen, via de doorbraak van Space Oddity en Ziggy Stardust, naar zijn impact op de internationale kunst, mode en muziek van de twintigste eeuw. Het boek - met honderden niet eerder gepubliceerde illustraties, essays en toelichtingen - toont Bowie's creatieve genialiteit en zijn onuitwisbare invloed op de hedendaagse cultuur.

Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij , Lifestyle & Vrije tijd
Laatste editie
16 november 2015
Uitgeverij
Xander Uitgevers B.V.
ISBN
9789401604741


Artikelen over David Bowie is

David Bowie om in te kleuren
07 maart 2016 1 like
Een ster die op aarde viel
11 januari 2016 2 likes
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 39,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 39,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Mooi naslagwerk

door: Patrice van Trigt 1 like
Een knaloranje boek met de kenmerkende foto van Ziggy Stardust op de cover. Dit is Bowie op z'n best. Het boek is een naslagwerk en geen biografie. De wereldtour die de tentoonstelling Bowie IS heeft gemaakt, is uiteindelijk in Groningen gestrand en heeft daar (voorlopig) de laatste stop. In...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic