David is niet bang

0

Angelique Bos weet als leerkracht, moeder en actieve kinderwerker hoe lastig het is om bijbelse leesboeken te vinden voor beginnende lezers. Ze heeft daarom zelf initiatief genomen om hier verandering in te brengen. Met als resultaat een nieuwe serie waarin bekende bijbelverhalen tot leven komen.

David is niet bang is een leesboek op niveau M3.

De verhalen hebben humor en de auteur veroorlooft zich fictieve vrijheden waar het gaat om het karakter van de hoofdpersoon. Het boek is voorzien van zwart-wit illustraties in het binnenwerk.

Zeer geschikt als voor kinderen van groep 3.

'Het verhaal van David en Goliat. Hoe bekend is dat! Maar nu geschreven vanuit de persoon van David zelf. Waarin zijn vertrouwen op God heel mooi uitkomt. Door de eenvoudige taal al snel geschikt voor de beginnende lezer. Met leuke humor en taalgrapjes.'
Vrouwke Klapwijk, adviseur Kinderboekenwijzer

Angelique Bos woont in IJsselstein, is leerkracht op een bassischool, moeder van vier kinderen en actief kinderwerker.

Liza-Beth Valkema (39) is illustratrice, moeder en kunstenares. Kinderen, dieren, milde humor en levendige kleuren zijn belangrijke thema's in haar werk. Ook legt ze veel herkenbare emoties in haar illustraties.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
03 november 2014
Uitgeverij
Ark Media
ISBN
9789033832345
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic