De afrekening

,

8

Twee kogels, keurig naast elkaar in het voorhoofd: de moord op de bloedmooie directrice van een softwarebedrijf móét wel het werk van een huurmoordenaar zijn. En alles wijst erop dat de militair Emiliano Ruiz de dader is.

De zwijgzame verdachte weigert echter alle medewerking en dat maakt de klus er voor zijn advocaat Paul Madriani niet gemakkelijker op. De jurist komt voor nog veel meer raadsels te staan. Waarom is er een gat van zeven jaar in Ruiz? militaire cv? Aan welk geheim en kennelijk omstreden computerprogramma werkte het bedrijf van de vermoorde vrouw? En door wie wordt Madriani tegengewerkt als hij de handel en wandel van het slachtoffer onder de loep neemt?

Madriani?s zoektocht leidt hem naar steeds hogere kringen en brengt hem diep in de problemen. Nog nooit was het achterhalen van de waarheid zo verstrekkend. En zo gevaarlijk?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Double Tap
Serie
Paul Madriani (8)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Hugo Kuipers
Laatste editie
01 januari 2005
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij
ISBN
9789022543375

Lees verder

Advertentie

Hebban recensie

Een geweldige, intelligente en meeslepende rechtbankthriller

door Guido Huisintveld op 24-11-2005

intelligente en meeslepende rechtbankthriller.,Advocaten behoren – net als makelaars en politici – tot de bevolkingsgroep die absoluut niet te vertrouwen is. Toch vormden zij een belangrijk element in de popularisering van de ons zo geliefde thrillers. Steve Martini is een oudgediende in het ‘legal thriller’-genre. De afrekening is zijn elfde boek. Alle tien voorgaande heb ik ook gelezen en...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic