De afslankguru

De afslankguru

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Culinair   Topics 0
Een humoristische mix van Eten, bidden en beminnen en gelukkig leven

De lifestylegids die alle andere diëten overbodig maakt.

De afslankguru leert de lezer een gezonde lifestyle op gebied van voeding. Het boek ontkracht veelgehoorde voedingsfabels en toont op humoristische wijze aan dat weg-eten van emoties averechts werkt.
De uitvoering van het boek – een combinatie van een scrapboek, roman en werkboek, met eetschema’s, slimme combinaties – maakt dat de lezer zich op speelse wijze de gezonde lifestyle eigen maakt en een gelukkige levenshouding weet te vinden.

Martha Green is een succesvol schrijfster over gezondheid, voeding en lifestyle. Ze heeft alles op de rit, behalve haar gewicht. Als haar echtgenoot haar verlaat stort de veilige wereld die ze heeft opgebouwd in elkaar. Zoals gewoonlijk zoekt ze haar heil en troost in de keuken en aait ze haar hart met een crème brûlée, het wijze levensrecept van haar moeder. Het helpt voor even, maar dan ziet ze zichzelf in de spiegel en dringt het tot haar door dat er een nieuw leven op haar wacht. Haar uitgever en beste vriend, Simon Gray, stuurt haar naar een heuse Indiase afslankguru. Deze leert haar dat voeding meer is dan eten. Hij vult haar hart, vernieuwt haar ziel en deelt zijn ayurvedische kennis met haar. Zo belandt Martha in een wereld waarin liefde niet langer voeding is en ontdekt zij zijn motto: leven is liefde en liefde is leven.

Ga met Martha Green op reis. Een reis waarin je niet alleen ontdekt wat het beste is voor jezelf en waar je moeiteloos mee kunt afslanken, maar ook wat de helende werking is van acceptatie, liefde en geluk.

Patty Harpenau: ‘Ik ben een coach, trainer en auteur van boeken met een vleugje ziel. Ik ben een kei in afslanken, maar in aankomen net zo goed. Ik heb gewikt en gewogen, calorieën en punten geteld, afslankpleisters geplakt en druppels geslikt tot het moment dat ik dacht: nu is het wel welletjes, waar draait het nu eigenlijk echt om? En toen vond ik het antwoord. Ik hoop dat De afslanguru voor jou vermakelijk is om te lezen, maar dat het je ook een blijvend, gezond en gelukkig gewicht geeft. ’
Genre
Culinair
Aantal pagina’s
160
Uitgeverij
Karakter Uitgevers BV
Laatste editie
23 januari 2015
ISBN
9789045210711 , 9789045207995
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het e-book € 7,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Recensie

door: savanna-vries 1 like
Wat een geweldig boek! Als eerste de kaft en de pagina's, ontzettend kleurrijk en een feestje om naar te kijken! Het is geen typisch dieet boek, gelukkig maar! Dit boek zit vol met recepten en tips, maar voornamelijk ook verhalen wat het boek zo speciaal maakt. Je moet eerst houden van jezelf om te...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook