De Agendaneers

0

De Agendaneers - Schematoria - is een bijzonder ongebruikelijk spionage thriller met ware misdaad wortels met betrekking tot een samenzwering van de historische herziening ertoe etappe van een wereldwijde catastrofe die zou worden toegeschreven aan de Apocalypse en Armageddon aangelegenheden van 2012, had dit perceel niet verijdeld door de Amerikaanse Law Enforcement Gemeenschap. Bijgevolg, terwijl deze avondvullende roman een ware werk van fictie is, lezers moeten niet worden verrast om te vinden dat veel van de roman functies betrekking op gebeurtenissen die zij nu in een heel nieuw licht inderdaad herkennen zullen!

De auteur is een internationale bestseller dat vele nationale wetenschappelijke papers en artikelen op het gebied van geneeskunde, fysica, chemie, genetica en wiskunde heeft geschreven, maar de meeste-geniet van wetenschap gebaseerde fictie produceren als middel om de auteur van de invoering van geavanceerde concepten uit de wetenschappen aan het grote publiek.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
562
Laatste editie
29 april 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402118278
Bestel dit ebook vanaf  €6,22 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic