De augurschool

3

Peter Taylor is anders dan andere kinderen, Als hij veertien jaar is mag hij toelatingsexamen doen voor de augurschool in het Glazen Huis. Augurs hebben speciale gaven waarmee zij de samenleving beschermen en het geluk van mensen bevorderen. Peters gave is dat hij uit zijn lichaam kan treden en zo naar andere plaatsen kan gaan.

In het Glazen Huis ontmoet Peter Anya, een meisje uit India dat hij in gedachten lange tijd heeft gadegeslagen. Hoewel Anya hem niet kent, vertelt haar waarheidszin haar dat dit waar is. Anya kan verder heel goed gedachten lezen.

Meesteraugur Lucius herkent nog iets speciaals aan Peter en Anya: ze kunnen het leven op aarde positief beïnvloeden via parallelle werelden. Daar beleeft het tweetal avonturen die op de een of andere manier effect hebben op de gewone wereld.

Helaas zijn er ook begaafden met slechte bedoelingen. Grey en zijn groep streven naar het vestigen van een nieuwe wereldorde waarin zij de heersers zijn. Het is Grey er alles aan gelegen om de gave van Peter te doorgronden en over te nemen.

Thur Breukers neemt je mee naar De augurschool, een avontuurlijk verhaal dat zich in de toekomst afspeelt. Veel is daar ten goede veranderd, maar zeker niet alles!
Verschenen in
Genre
Young Adult
Aantal pagina’s
300
Laatste editie
31 oktober 2018
Uitgeverij
Celtica Publishing
ISBN
9789491300929
Bestel dit boek vanaf  €15,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (2)

Spannend, fantasie rijk, van deze tijd

door: Linda3007 1 like
Een ontzettend spannend en meeslepend boek. Echt een aanrader voor iedereen die voorheen ook verslingerd was aan Harry Potter. De auteur weet je mee te nemen naar de wereld van Peter en Anya, en blijft je boeien tot het eind van het boek. Ik hoop dat er snel een vervolg uitkomt!

Een verrassend en spannend boek

door: tb 1 like
Dit boek moet je gelezen hebben. Spanning, humor en verrassende wendingen. Een bijzonder boek. Nu eens geen tovenarij , maar wel een jongen en een meisje met bijzondere gaven. Een aanrader voor iedereen!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic