De avonturen van stuntvlogger Sam 1 - De wolf van Weverseind

De avonturen van stuntvlogger Sam 1 - De wolf van Weverseind

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
De avonturen van stuntvlogger Sam van Jelmer Jepsen is een nieuwe hilarische serie voor jongens (vooruit, ook voor stoere meisjes) en gaat over de 11-jarige Sam die op een boerderij woont en gaat stuntvloggen. De wolf van Weverseind is het eerste deel van deze serie met illustraties van striptekenaar Wilbert van der Steen. Don’t try this at home!

Sam woont met zijn grote broer en ouders op een boerderij. De zomervakantie is aangebroken, maar Sam ziet er als een berg tegen op. Andere klasgenootjes vertrekken naar Spanje of Italië, maar omdat Sams vader boer is, gaan ze eigenlijk nooit weg. Grote Verveling ligt dus ook dit jaar weer op de loer. Dan krijgt Sam van zijn ouders een camera. Eindelijk, nu kan hij net als iedereen gaan vloggen. Maar filmen is één ding, veel likes krijgen is een tweede. Daar weet Sam wel raad op: stuntvlogs maken! Als dat maar goed gaat…

Jelmer Jespen schreef eerder drie lovend ontvangen romans voor volwassenen. De wolf van Weverseind is zijn jeugddebuut. Illustrator Wilbert van der Steen ontving voor zijn graphic novel Zon de Willy Vandersteenprijs.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
224
Laatste editie
30 augustus 2019
ISBN
9789024585724 , 9789024585731
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker
Advertentie