De baai van de flamingo's

24

Lijsten 1

De boeken van Sofia Caspari zijn perfect voor de lezers van Sarah Lark en Leila Meacham. De baai van de flamingo's is haar tweede boek dat zich in het Argentinië van de negentiende eeuw afspeelt.

Argentinië, 1876. De jonge weduwe Annelie hoopte met haar dochter Mina een nieuw leven op te bouwen, maar haar tweede echtgenoot is een bruut die haar mishandelt en kleineert. Als ook Mina het slachtoffer dreigt te worden van hun nieuwe 'familie', vinden de twee vrouwen de moed om hun leven in eigen hand te nemen. Ze vertrekken naar Buenos Aires, maar dat blijkt niet de veilige haven die zij zich hadden voorgesteld als hun paden zich kruisen met die van een op wraak beluste jonge vrouw...

Sofia Caspari schreef eerder In het land van de koraalboom, dat zich ook in Argentinië afspeelt. Haar dikke, meeslepende romans staan garant voor vele uren leesplezier.

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
512
Laatste editie
24 februari 2015
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789032514815 , 9789032514822

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 23,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 23,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijAdvertentie

Hebban recensie

Het sfeervolle Argentinië van de negentiende eeuw

door Jacky Overmeen op 19-03-2015

De Duitse auteur Sofia Caspari heeft met haar debuutroman In het land van de koraalboom al veel harten veroverd. Voor het tweede deel van haar trilogie vertrok Caspari opnieuw naar Argentinië om de sfeer te proeven van de negentiende eeuw. Het resultaat is een nieuwe, dikke roman met de titel De Baai van de Flamingo's.

In De baai van de Flamingo's volgen we de Duitse Mina en haar moeder Annelie,...


Lezersrecensies (2)

Argentinië in de negentiende eeuw

door: marianne braam 1 like
In het begin moest ik even wennen aan alle personnages, want er waren er nog veel meer dan in het eerste deel. Ze speelden een bela,grijke rol.Af en toe werden de verhalen over personages een beetje plots afgebroken. Maar goed uiteindelijk heb je de draad te pakken. Ik vind het in ieder geval zo'n...
ebook

Deel twee

door: Sofie Devriendt 1 like
Mooier dan deel 1. Personages beter uitgewerkt maar spijtig van een verwacht einde dat plots snel snel kwam. Sommige delen erg lang en dan de ontknoping in een paar bladzijden. Ik ben misschien veeleisend. Maar toch mooi verhaal :-)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic