De belevenissen van Ollie en Triple

0

Het gaat over een rode kater en een grijze, gevlekte poes die altijd wel wat te doen hebben. Meestal kunnen ze heel goed met elkaar overweg,maar soms willen ze ook even alleen zijn.
Echtheid en fantasie lopen door elkaar heen.Hun gelaatsuitdrukkingen en spelletjes inspireerde mij dit boek te schrijven,waardoor anderen er ook van kunnen genieten.Dit is te leuk om verborgen te houden. Het laat zien, hoe dieren met elkaar omgaan en meer begrijpen dan je zult denken. Ook dat ze hun eigen taal hebben. Ik vind het belangrijk dat zowel volwassenen als kinderen zich bewust zijn, wat dieren teweeg kunnen brengen in iemands leven. Dat ze veel zorg en liefde nodig hebben. Niet alleen wat eten en drinken, maar ook veel aandacht. De tijd die je aan hen besteed, maar ook de liefde die je aan ze geeft, zal je dubbel en dwars terug krijgen. Dieren zijn net als kinderen, kostbaar en een belangrijk onderdeel van het leven.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
131
Laatste editie
04 maart 2015
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402130928
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic