De bezieling

26

De ambitieuze advocate Femke Wolzak partner bij advocatenkantoor Wolzak, Spreeuwenberg en Spreeuwenberg neemt een van haar collega's waar bij de behandeling van een moordzaak. Het lijkt een simpele kwestie: er is geen slachtoffer, er zijn geen getuigen, en de verdachte de Marokkaanse halal slager Moustafa D. is brandschoon. De zaak dreigt op een nachtmerrie uit te lopen, wanneer de nationale misdaadjournalist Bas P. Verhoef via zijn tv-show de publieke opinie weet te alarmeren. Femkes onschuldige cliënt wordt staatsvijand nummer één. Zo raken zij verstrikt in een trial by media en ziet Femke zich genoodzaakt niet alleen haar cliënt te verdedigen, maar ook zichzelf, tegenover iedereen, zelfs tegenover haar familie en goede vriendinnen.

De bezieling is een spannende, actuele en intelligent geschreven thriller over een wereld waarin schuld en onschuld inwisselbare begrippen zijn, en over het mechanisme van volkswoede en burgers die het recht in eigen hand nemen.

Verschenen in
Serie
Femke Wolzak (3)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
257
Laatste editie
11 mei 2013
Uitgeverij
Anthos
ISBN
9789041414120 , 9789041416186 , 9789041414854 , 9789036426770 , ...
Advertentie

Lezersrecensies (8)

door: Peter Roosen 1 like

Recensie De bezieling

door: Ageeth 1 like
Ben het met de meeste reactie's hier wel eens over dit boek ! Ik heb er zelf ook wel van genoten maar achteraf had ik toch wel de eerdere delen willen lezen om nog beter de personages te leren kennen. Hoe dan ook,het leest lekker weg !!

Recensie De bezieling

door: Renate Schouten 1 like
Een snel lopend verhaal met in de hoofdrol advocate Femke Wolzak met het onderwerp Hoe creeer je een hype in medialand. Ondanks dat de personages weinig worden uitgediept, toch een pakkend verhaal die leest in sneltreinvaart.

Recensie De bezieling

door: mem 1 like
Deze reactie bevat spoilers, selecteer de tekst om de spoilers te lezen. Door de actualiteit van het onderwerp is dit boek meer dan een thriller,het is tevens een aanklacht tegen de huidige mentaliteit van schreeuwende media en politici. volksgericht tegen vermeende daders door ophitsende media...

Recensie De bezieling

door: jcdlwvr 1 like
Mijn eerste kennismaking met Tess Franke! Ik lees niet vaak boeken van dit genre, maar ik moet dat toch maar vaker doen, want ik heb erg van dit boek genoten, vlot geschreven met een actueel en geloofwaardig onderwerp. Dit boek is zeker aan te raden!!

Recensie De bezieling

door: A. v.d. Heide 1 like
Dit was het eerste boek wat ik heb gelezen van Tess Franke. Ik vond het goed geschreven, het boek las lekker vlot en het verhaal was boeiend. Ik ben zeker van plan om ook haar andere boeken te gaan lezen.

Recensie De bezieling

door: Erika de Weerd 1 like
Wauw, wat een goed boek! Het bleef me boeien van begin tot eind. De vergelijking met Peter R. de Vries is tot op zekere hoogte treffend en daar moest ik ook vaak aan denken. Ik vind het een echte aanrader.

Recensie De bezieling

door: Sanne de Bresser 1 like
Dit was mijn eerste kennismaking met Tess Franke en meteen al een erg goede. Ik vond De bezieling erg prettig lezen en echt zo'n boek waarvan je in het begin al wil weten hoe het gaat eindigen. Het genre rondom de rechtspraak vind ik ook erg interessant, zeker als je je bedenkt dat Tess zelf ook...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic