De blinde muur

5

Lucia Holley woont met haar twee kinderen, haar vader en de trouwe huishoudster Sybil in Horton County op een rustige plek aan het water. Haar man Tom vecht overzees in de Tweede Wereldoorlog.

Wanneer Lucia verneemt dat haar onstuimige zeventienjarige dochter Bee omgaat met de veel oudere, duistere Ted Darby, stelt ze alles in het werk de relatie onmiddellijk te beëindigen. Gesteund door haar vader lukt het Lucia het vervolgafspraakje tussen de twee te voorkomen. Darby wacht tevergeefs in het donker bij het botenhuis op Bee, en krijgt in plaats daarvan bezoek van de grootvader. Als deze niet veel later huiswaarts keert, vertelt de oude man ingenomen aan Lucia dat hij de ongure Darby een duw heeft gegeven het ondiepe water in. 'Dat zal hem goed doen.'

Maar als Lucia de volgende ochtend bij het botenhuis komt, treft ze in de motorboot het ontzielde lichaam van Ted Darby aan. Ze neemt een drastisch besluit en verbergt het lijk op een eilandje in de buurt. Dat is het begin van een ijzersterke psychologische thriller, over een moeder die boven zichzelf uitstijgt om haar gezin te beschermen.

Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
19 januari 2016
Uitgeverij
Uitgeverij Van Gennep B.V.
ISBN
9789461643834 , 9789461646668
Advertentie

Lezersrecensies (1)

Psychologische thriller met weinig spanning

door: Wendy Koedoot 1 like
Het verhaal speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog. Lucia Holley woont met haar kinderen, haar vader en de huishoudster op een rustig plek aan het water. Haar man Tom vecht overzees . Lucia is het er niet mee eens dat haar 17 jarige dochter Bee omgaat met een veel oudere man, die ook nog eens...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic