De bolle

0

In vier delen beschrijft de auteur zijn turbulente leven dat voor heel veel mensen als bijna onmogelijk en onwaarschijnlijk zal worden gehouden, maar waarvan elke letter naar waarheid is opgetekend.
In het eerste deel lezen we over zijn jongste jeugd in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam, die voor een belangrijk deel in de oorlog plaatsvond en waaruit zeker ook zijn latere onbevreesdheid is voortgekomen.
Het tweede deel verhaalt over de periode dat hij als jong ventje aanmonsterde op schepen, om zo de wereld te ontdekken die uit veel meer bestaat dan werelddelen alleen.
In het derde delen lezen we over de opkomst en neergang van zijn imperium: van miljonair tot bijna dakloze.
Het vierde deel geeft ons een zeer uitgebreide inkijk in de wereld van drugssmokkel, waarin ook de zakelijke relatie met een inmiddels verscheiden topcrimineel wordt beschreven.
Al met al een boek om in één adem uit te lezen.

Naast deze autobiografie, heeft Gerard van der Wilt ook een gedichtenbundel uitgegeven onder de titel "Gestolde Gedachten", welke verkrijgbaar is onder ISBN: 978-94-92228-40-6
Verschenen in
Genre
Literaire non-fictie
Aantal pagina’s
178
Laatste editie
01 juli 2015
Uitgeverij
Calbona Uitgeverij
ISBN
9789492228413

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic