De bruid van Ivy Green

12

Spots 1 Top25's 1

‘De bruid van Ivy Green’ van Julie Klassen is het derde en laatste deel in de Ivy Hill-serie over het gelijknamige pittoreske dorpje in Engeland. Er gebeurt van alles in Ivy Hill: Jane Bell krijgt de kans om te trouwen, maar weigert haar herberg op te geven. Mercy Grove verlaat haar school en het lijkt erop dat ze als oude vrijster zal eindigen. Verder verwacht iedereen dat Miss Brockwell met een man van adel gaat trouwen en komt er ook nog eens een geheimzinnige kleermaakster in het dorp wonen. Al met al: een spannende en romantische ontknoping van de Ivy Hill-serie! De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode in Engeland, net als de kostuumdrama’s van Jane Austen en de zusjes Brontë. ‘De bruid van Ivy Green’ is het vervolg op ‘De herberg van Ivy Hill’ en ‘De dames van Ivy Cottage’, maar kan ook prima los gelezen worden.

Verschenen in
Serie
Ivy Hill (3)
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
464
Laatste editie
15 januari 2019
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789043530453 , 9789043530460


Door lezers

Feelgood Club / Nieuw in januari!
02 januari 2019 41 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 23,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 23,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,49 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Ook al zo'n mooi verhaal

door: Caterpillar 1 like
Derde deel van deze serie en het gaat nu om Mercy. Ze raakt alles kwijt wat ze heeft opgebouwd. Haar huis (aan haar broer en vrouw) en de school die ze al jaren runde. Ze gast als gouvernante werken voor een oud leerling. ( deel 1) en heeft gevoelens een man. De klusjes man en omdat 1 van zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic