De Bullet Journal Methode

De Bullet Journal Methode

16
Rank 2174 Gelezen 15 Aan het lezen 6 Wil ik lezen 15 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
In zijn jeugd had Ryder Carroll moeite om zich te concentreren. Hij probeerde talloze apps, systemen en planners om zijn drukke brein te ontlasten, maar niets werkte zoals hij wilde. Tot hij zijn eigen systeem opzette, flexibel genoeg om met verschillende soorten inhoud om te gaan. Hij deelde zijn methode met enkele vrienden, en voor hij het wist had hij een viral beweging in gang gezet.

br>
In De Bullet Journal Methode vertelt hij zijn verhaal en helpt hij je weer grip op je leven te krijgen. Maar het is meer dan een timemanagementboek: het is ook een manifest voor wat Ryder ‘leven met intentie’ noemt: ervoor zorgen dat je overtuigingen en acties met elkaar stroken in deze wereld die nooit stilstaat.
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
256
Uitgeverij
Lev.
Laatste editie
13 november 2018
ISBN
9789044977509 , 9789400510500
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,99 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker
Advertentie

Lezersrecensies (1)

De Bullet Journal Methode

door: A van Steeg 1 like
Ryder Carroll is de bedenker van de Bullet Journal, in de volksmond ook wel afgekort de BuJo genoemd. Hij besloot een boek te schrijven over hoe hij tot dit idee kwam, hoe je zelf een BuJo kan bijhouden en wat de voordelen zijn van een BuJo. De cover is niet echt overtuigend. De zwarte achtergrond...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook