De capitano

De capitano

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Het is een unicum binnen de voetbalwereld: Francesco Totti, de geliefde aanvoerder van AS Roma, ging nooit voor het grote geld en speelde vijfentwintig jaar bij ‘zijn’ club. Nu hij zelf niet meer op het veld staat heeft hij in samenwerking met Paolo Condò zijn verhalen op papier gezet, aangevuld met prachtige foto’s.
Totti groeide op in een volksbuurt van Rome en was op jonge leeftijd al fanatiek supporter van AS Roma. Op zijn zestiende maakt hij zijn debuut bij die club in de Serie A. In de jaren die volgden won hij vele wedstrijden en brak hij een legio aan voetbalrecords. Ook was hij meerdere keren onderdeel van
het Italiaanse nationaal elftal, dat hij in het WK van 2006 naar de zege leidde. Zijn populariteit strekt zich uit tot ver buiten Rome: in 2012 werd hij verkozen tot populairste voetballer van Europa. Op 28 mei 2017 speelde hij zijn laatste wedstrijd en nam hij op emotionele wijze afscheid van de fans en club die hij altijd trouw is gebleven.
Deze autobiografie geeft de lezer de kans om alle kanten van ‘Il Capitano’ te leren kennen, en erachter te komen waarom Rome, de AS Roma-fans en zoveel anderen hem voor altijd in hun hart hebben gesloten.
Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Aantal pagina’s
400
Laatste editie
28 mei 2019
ISBN
9789021415239
+
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 20,00
E-book prijsvergelijker
Advertentie