De Centurion #II

5

Na de zelfmoord van Bruwick raakt Caius Luna gewond aan zijn buik. Tijdens zijn bijna doodervaring ziet hij verontrustende beelden over een nog veel ruigere Era dan de Era van Chaos; terwijl de slaven op Fenmorths steengroeve rebels worden is er een Ubernachtzaad in de maak, die een gevaar is voor alles en iedereen. Lukt het Caius om in deze state of mind de wereld te redden of zal hij vroegtijdig doodgaan?

“Een verneukte queeste waar nog veel over gekraaid zal worden!'' – Martine Pauwels over De Centurion II.

"Een geweldige mindfuck uit de pen van een lekkere, gekke mafkikker!" - Quote van een proeflezer.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
26 november 2018
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402183931

Lezersrecensies (2)

Traumatische mindfuck

door: Martine77 1 like
Dit boek is weer eens een knap staaltje van wat de wereld van Owan Drake te bieden heeft. Op zich is dit korte werk net als de het andere deel van De Centurion best apart leesbaar en een goede introductie voor wie nog steeds twijfelt of die zich aan de reeks "De Zaden der Hoop" gaat wagen. Dit...
ebook

Spannend vervolg

door: Emmy 1 like
Dit vervolg is weer superspannend, zoals ik inmiddels gewend ben van Owan Drake, werd ik een paar keer op het verkeerde been gezet. Het verhaal gaat verder waar de centurion I eindigde en neemt daarna een onverwachte wending. Uiteraard weer met de nodige bloederige scenes.
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic