De Centurion Omnibus

10

Omdat De Centurion III, net als deel I en II, dermate kort zou worden, heeft de auteur besloten om deze niet als afzonderlijk verhaal te publiceren. In plaats daarvan heeft hij een bundel van deel 1, 2 en 3 gemaakt. De prijs van de bundel zal dezelfde prijs hebben als dat de losse publicatie van De Centurion III aanvankelijk zou hebben. (Zowel het ebook als de paperback)

''Van bestselling auteur Owan Drake verscheen eerder zijn magnum opus De Zaden der Hoop, en met dit korte verhaal (De Centurion III) weet hij al zijn voorgaande boeken te overtreffen!'' -Quote van een proeflezer.
Verschenen in
Laatste editie
08 maart 2019
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402187861
Bestel dit ebook vanaf  €2,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

Stunten in de kantlijn

door: Martine77 2 likes
Ik was bij de proeflezers van dit werk en heb het zien evolueren van draft tot een apart staaltje sterk werk in de kantlijn van de grotere saga "De Zaden der Hoop". Ik zou deze trilogie zeker aanraden om te lezen als je aarzelt of het werk van deze auteur iets voor jou is. Het is niet voor iedereen...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic