De Chimp Paradox

4

Sta jij je eigen geluk en succes in de weg? Heb je soms moeite om jezelf te begrijpen? Nemen emoties soms je leven over?

De Chimp Paradox is een krachtige, bewezen methode voor zelfvertrouwen, succes en geluk. Professor Steve Peters legt uit welke strijd je brein dagelijks moet leveren (jij wil dit, je 'chimp' wil dat) en hoe je dat stemmetje onder controle krijgt. Peters' methode is gebaseerd op wetenschappelijke feiten en uitgangspunten die in een werkbaar model zijn gegoten om direct mee aan de slag te gaan. Het kan je helpen om bijvoorbeeld angsten aan te pakken, je zelfvertrouwen te vergroten en je emoties onder controle te houden. Dit boek laat je zien hoe je brein werkt en hoe je het zo kunt managen dat niets je meer in de weg staat om een gelukkiger en succesvoller leven te leiden.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Laatste editie
07 juli 2015
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers B.V.
ISBN
9789400505827 , 9789044973587

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 20,00 Bestel het ebook bij Libris voor 13,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 20,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 13,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

    Ilja van de Sande Genreclub

Inzicht op een langdradige manier

door Ilja van de Sande op 16-02-2016

De Chimp Paradox is een mind management methode geschreven door Steve Peters. Peters werkt als psychiater, werkzaam aan de universiteit van Sheffield, en heeft meerdere sporters begeleid op de weg naar succes. Via het boek De Chimp Paradox kan iedereen deelnemen aan zijn methode en zijn of haar geluk vinden.

De Chimp Paradox houdt in dat al jouw beslissingen gemaakt worden op basis van de Chimp...


Lezersrecensies (1)

inzichtgevend

door: Nicky Aziza 1 like
In trend van zelfontwikkeling is dit een zeer inzichtgevende manier op hoe je brein werkt. Ik heb er veel aan gehad en vond het duidelijk uitgelegd. Helaas wel wat langdradig na een aantal hoofdstukken, wat het lastiger begon te worden voor mij om er doorheen te komen. ( misschien ook ivm niveau...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic