De Chinese keuken

0

Het is geen gewoon kookboek, maar een encyclopedisch overzicht van in het westen verkrijgbare Chinese ingrediënten die essentieel zijn in de authentieke Chinese keuken: van basisvoedingsmiddelen als rijst, olie en soja, tot ongewone, exotische ingrediënten als haaienvinnen en vogelnestjes. Elk lemma bevat een schat aan informatie: historische achtergrond, medicinale eigenschappen, bijzonderheden over kweek- en productiemethodes, informatie over het kopen en beware en natuurlijk de culinaire gebruiksmogelijkheden. In dit prachtige boek staan meer dan 200 gemakkelijk te maken recepten die de echte Chinese kookkunst vertegenwoordigen en de veelzijdigheid van de ingrediënten illustreren.

Verschenen in
Genre
Culinair
Laatste editie
01 januari 2000
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789024605477
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic