De Cock en de dode diva

34

Artikelen 3

Baantjer 76. De Cock en de dode diva.

In een huis aan het Vondelpark in Amsterdam wordt het dode lichaam van Lou Montaigne aangetroffen. Deze bejaarde dame is een voormalige revuester en is op weg naar de eerste verdieping halverwege uit haar trapift gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. Een bezorgde Buitendam stuurt De Cock erop af. De oude rechercheur vraagt zich af waar iedereen zich toch zo druk over maakt, maar dan blijkt dat zowel de huisarts als de commissaris vroeger door Lou in de liefde zijn ingewijd.
De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten, die allemaal zo hun redenen hadden om van de diva verlost te zijn. En allen doen zij enorm hun best om De Cock een sluitend alibi te verstrekken.

Verschenen in
Serie
De Cock (76)
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
144
Laatste editie
03 februari 2015
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026137044 , 9789026137051 , 9789026141270


Artikelen over De Cock en de dode diva

Opnieuw succes voor Baantjer
11 februari 2015
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €10,50 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijBestel dit luisterboek voor  €14,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (2)

‘de literaire recensie van een thriller’

door: Dries Van den Bergh 1 like
Baantjer – De Cock en de dode diva ‘Het is enigszins een privékwestie.’ ‘Toen Lou nog optrad was ik een groot bewonderaar van haar. Ik had Lou in mijn jeugdige onbezonnenheid een briefje geschreven dat ik haar fantastisch vond en zo, en op een dag nodigde ze mij uit! Achter het toneel, de...

Leuke detective

door: Amanda 1 like
Weer een nieuw avontuur van de Cock met ceeooceekaa en zijn collega Vledder. Een vervlogen revuester wordt dood onder aan de trap in haar huis gevonden. Het heeft er alle schijn van dat het een tragisch ongeluk is. Maar de huisarts twijfelt en belt naar commissaris Buitendam, die zo zijn eigen...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic