De Cock en moord in beeld

19

Een werknemer beschuldigt het bedrijf waar hij tot voor kort werkte, van illegale giflozingen in de Amstel. De directie van het bedrijf besluit tot het indienen van een aanklacht wegens smaad. Plotseling is de aangeklaagde verdwenen. Rechercheur De Cock raakt met zijn rechterhand Vledder betrokken bij een smerig zaakje. Zo blijkt een belangrijke getuige van het chemisch bedrijf, chauffeur en factotum, vermoord te zijn. Bovendien wordt duidelijk dat de directieleden van het bedrijf gemene zaak maken met een afvalbedrijf... waarvan zij ook directeur zijn. Wat er zo eenvoudig uitzag - een aanklacht van een laborant - groeit uit tot een ingewikkelde zaak, die van De Cock en Vledder veel durf en doorzettingsvermogen eist, zeker wanneer hun superieuren niet willen meewerken.

Verschenen in
Serie
De Cock (34)
Genre
Thrillers & Spanning
Laatste editie
31 oktober 2009
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026104527 , 9789026125430
Bestel dit boek vanaf  €12,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (1)

De Cock en de moord in beeld

door: Laurezandbergen 1 like
Erg goed en boeiend boek. Ik heb het boek snel uitgelezen omdat het erg spannend was. Ook vond ik het verhaal logisch maar toch ook wel onwerkelijk. Er gebeurt namelijk niet vaak dat 5 mensen van hetzelfde bedrijf vermoord worden. Net zoals de rest van de boeken van Baantjer wederom erg goed!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic