De creatieve keuken Verrines

0

Sla dit boek open en ontdek de veelzijdigheid van verrines!

Glazen, groot en klein, worden tegenwoordig steeds vaker gebruikt om hapjes, voorgerechten of desserts in te serveren. Een met lekkers gevuld glaasje is een trendy alternatief voor de klassieke aperitiefhapjes en een welkome afwisseling op buffetten. In dit boek staan tal van originele en smakelijke ideeën voor hartige en zoete verrines: bulgur met gekruide groenten, kruidenkwark met reepjes gerookte zalm, hammousse met spinazie en kwarteleitjes... en heerlijke glaasjes met perzikstukjes en mascarponemousse of crème brûlée met pistachesmaak en kersen...

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Aantal pagina’s
56
Laatste editie
15 november 2008
Uitgeverij
Zuidnederlandse Uitgeverij ZNU
ISBN
9789044721348
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic