De crucifix-killer

36

Top25's 3
Wanneer in een afgelegen blokhut in de bossen bij Los Angeles het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, belandt rechercheur Robert Hunter in een verschrikkelijke nachtmerrie. Het slachtoffer hangt naakt aan een houten crucifix en blijkt gemarteld te zijn tot de dood erop volgde. In haar nek heeft de moordenaar een dubbel kruis gekerfd ? de handtekening van een moordenaar met de bijnaam ?de Crucifixkiller?. Maar deze werd enkele jaren daarvoor door Hunter gearresteerd en vervolgens ter dood veroordeeld.

Het lijkt erop dat er een imitator actief is. Of zou de verkeerde man zijn veroordeeld en loopt de echte Crucifixkiller nog ergens vrij rond? Hunter weet dat hij tot het uiterste zal gaan om de waarheid te achterhalen, zelfs als dat betekent dat de nieuwe Crucifixkiller achter hém aan zal komen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Crucifix Killer
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Lia Belt
Laatste editie
13 oktober 2009
Uitgeverij
de Fontein
ISBN
9789026126321
Advertentie

Hebban recensie

Voldoet aan alle wensen van de thrillerliefhebber.

door Jennefer Mellink op 27-11-2009

Chris Carter, woonachtig in Londen, is geboren in Brazilië. Toen hij zijn middelbare school had afgerond, verhuisde hij naar Amerika. In Amerika bestudeerde hij in zijn werk als Psycholoog de psyches van seriemoordenaars. Ook heeft Chris Carter als professioneel muzikant (gitarist) de wereld rond gereisd. Een paar jaar geleden gaf Chris Carter alles op en ging hij volledig voor het schrijven. De...

Lezersrecensies (6)

mooi

door: Tekky 1 like
Spannend en aangrijpend tot het eind zou graag meer van hem lezen

De crucifix-killer

door: kitty van Eekelen 1 like
Heel spannend boek , goed geschreven dit is het eerste boek wat ik van deze schrijver lees maar kom maar op met meer van deze boeken ik vind ze prachtig om te lezen.

Houdt de aandacht vast.

door: Jannelies Smit 1 like
Het verhaal begint met een bijzonder spannend eerste hoofdstuk: Robert Hunter van de Los Angeles Robbery-Homicide afdeling krijgt een telefoontje van een seriemoordenaar. Deze heeft zijn partner Carlos te pakken. Robert gaat naar de aangewezen locatie waar hij Carlos vindt in een subtiel opgezette...

door: Samantha van de Riet 1 like
Wow, wat een boek en wat een onwijs goede schrijver is Chris Carter. Onvoorstelbaar dat dit zijn debuut is. Het is een superstrak geschreven boek dat je op het puntje van je stoel houdt. Het boek begint met een soort cliffhanger, waardoor je wilt weten hoe het afloopt. Alleen op deze afloop moet je...

door: Astrid van der helm 1 like
De crucifix killer is het debuut van Chris Carter, en wat een debuut! Ik kijk nu al uit naar zijn volgende boek, met hopelijk dezelfde hoofdpersonen.
In De crucifix killer zijn deze hoofdpersonen Robert Hunter en zijn kersverse partner Garcia. Vanaf het eerste moment voel je je verbonden met deze...

Recensie De crucifix-killer

door: Annemieke Roolvink 1 like
Wat een heerlijk boek, het pakt je vanaf de eerste blz. Ik had dus geen idee wie de dader was, ik verdacht inmiddels iedereen maar die waren het allemaal niet! Jammer dat dit zijn enige boek is wat in het Nederlands vertaald is, had graag meer gelezen!

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic