De dag na morgen

153

Paul Osborn, een Amerikaans chirurg, herkent in een Parijse bistro de man die jaren geleden zijn vader heeft vermoord. Osborn gaat op jacht naar deze man. Daarmee begint een verbijsterende geschiedenis die voert naar een internationale moordzaak met onthoofde lijken. Langzamerhand wordt duidelijk dat achter al deze moorden een geheimzinnige organisatie schuilgaat, die bindingen heeft met het nazisme.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The day after tomorrow
Genre
Literatuur & Romans , Thrillers & Spanning
Vertaald door
Hans Kooijman
Laatste editie
01 juni 2010
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022555446 , 9789402301076 , 9789022578773 , 9789402307634

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 7,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 7,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook voor  €7,99 bij

bestellen

Of vind de goedkoopste ebookaanbiederAdvertentie

Lezersrecensies (16)

De dag na morgen Alan Folsom

door: Tientjetien 1 like
Spannend boek met een onverwachte ontknoping..
Leest lekker weg...

door: Maarten Vermeulen 1 like
De dag na morgen is het eerste boek van Allan Folsom en wordt stilaan terecht als een klassieker be-schouwt. Het boek is opgebouwd uit verschillende verhalenlijnen die eerst naast elkaar lopen, maar die dan later mooi samen een geheel vormen. Het boek start midden in een kleine brasserie Stella...

door: Rik van Schaik-2256 1 like
Hoewel deze thriller al jaren uit is heb ik hem pas net gelezen. Prachtig! Heerlijk snel, mooie lokaties, lekkere actie en een vlot verloop van de ontwikkelingen. het plot zag ik al wel een tijdje aankomen maar mocht voor mij de pret absoluut niet drukken. Ik wilde echt graag weten hoe Osborn al...

door: Queenie-337 1 like
De allerbeste thriller die ik ooit heb gelezen, een echte page-turner!! Eén tip: sla niet halverwege door naar de laatste pagina, ook al ben je nog zo nieuwsgierig of sommige personen het allemaal wel overleven. Dat verpest de hele plot!

door: Maarten-623 1 like
Met recht een ware page-turner. Dit boek heeft een verslavende werking dat het bijna onmogelijk is te stoppen met lezen. De toch ietwat typische Amerikaanse speelfilmstijl maakt dat je tijdens het lezen de beelden van de gebeurtenissen ziet voltrekken in je gedachten. Een verhaal met vaart en veel...

door: Kristel-471 1 like
In een woord: Geweldig! Ik ben begonnen en door blijven lezen en het boek sindsdien meerdere malen gelezen!!

door: Joke-1305 1 like
Een van de beste boeken die ik heb gelezen. Zo spannend en in een snel tempo,dat je het niet kunt wegleggen. Een zeer verrassend eind!!

door: Leonie Hammerstein-1079 1 like
Echt een heel spannend boek! Ik kon niet stoppen met lezen. Ondanks dat ik nog niet zo oud ben (14) vond ik het helemaal niet moeilijk, dat er veel verschillende verhalen door elkaar liepen. Ik vond het ook erg realistisch geschreven. Een echte aanrader!

door: Lode-2308 1 like
Een echte aanrader. Ik hoop dat Folsom zo snel als mogelijk komt met een nieuw bloedstollend verhaal. Soms vraag je je af waar de grens tussen fictie en potentiële realiteit ligt.

door: Sjoerd Agterhof-2542 1 like
De dag na morgen is zonder twijfel een van de beste thrillers ooit. Jaren geleden gelezen, maar nog steeds in mijn geheugen gegrift. Ben jaloers op iedereen die dit boek nog niet gelezen heeft, want dit is de absolute top!

door: Jet Schoenmaker-2492 1 like
Bloedstollend!!! De schrijver gaat in een moordend tempo door het verhaal heen. Je hebt geen moment de tijd om het te laten verslappen. Heerlijk boek. Het wordt tijd voor een nieuwe.

door: Carl Engelen-3342 1 like
Dit boek heb ik nu toch al weer een 5-tal jaren geleden gelezen.
Ik heb nooit zo naar het verder lezen van een boek verlangd als toen.
Elke avond na het werk snelde ik naar huis om weer verder te kunnen lezen, zelfs het avondmaal moest snel voorbij zijn. Na 5 avonden was het boek uit. Het beste wat...

door: Selma-3548 1 like
Enkele jaren geleden gelezen, absoluut een van de beste boeken die ik heb gelezen, zo verrassend en zet je elke keer weer op een nieuw spoor, pas op t laatste snap je waarom alles zit.

Niet de allerbeste, maar zonder twijfel zou dit boek meer bekendheid mogen krijgen. Het draait ook wel om de...

door: Anoek-4476 1 like
Geweldig boek! Heb het twee jaar geleden al eens gelezen en een week geleden voor de tweede x! Heb nu het tweede boek gekocht (ook twee jaar geleden gelezen) en kan niet wachten op zijn 3e! Hoop dat ook dat weer goed is!

door: Rudi 1 like
Na alle ophef over dit boek, vond ik het na een leuk begin toch een afknapper. Halverwege het boek had ik al door waar het op uitdraaide. Niet onaardig geschreven en bedacht maar om hiervoor de titel Dé Thriller van de jaren 90 voor te geven vond ik overdreven. Ik vond de Dag van bekentenis, de...

door: sven lagast 1 like
Zonet het boek uitgelezen en desondanks de 595 pagina's geen moment verveeld!
Vanaf de eerste pagina word je meegesleurd in een verhaal dat gekenmerkt wordt door een overvloed aan actie. Dat Folsom in een vorig leven scenarioschrijver was, merk je dan ook. Het verhaal is opgedeeld in vele kleine...