De dames van Ivy Cottage

26

Spots 1 Top25's 1

'De dames van Ivy Cottage' is het tweede deel in de Ivy Hill-serie van Julie Klassen over het gelijknamige lieflijke dorpje in Engeland.

Rachel Ashford was vroeger vermogend, maar die tijd is voorbij. Vastbesloten om haar eigen brood te verdienen begint ze een bibliotheek. Ze stuit op twee mysterieuze zaken die ze simpelweg niet met rust kan laten. Bij het uitzoeken wat hierachter schuilgaat, krijgt ze hulp uit onverwachte hoek: een vroegere geliefde steunt haar bij haar speurtocht. Maar geen van beiden hebben ze een vermoeden van de verrassing die hen te wachten staat.

De historische romans van Julie Klassen spelen zich af in de Regency-periode, net als de kostuumdrama's van Jane Austen. 'De dames van Ivy Cottage' is het vervolg op 'De herberg van Ivy Hill', maar kan ook goed los gelezen worden.

Verschenen in
Serie
Ivy Hill (2)
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
480
Laatste editie
16 januari 2018
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789029726955 , 9789029726962


Door lezers

Feelgood Club / Deze feelgoodtoppers verschijnen in januari
03 januari 2018 24 reacties
  Meer artikelen
Bestel dit boek vanaf  €23,99 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €12,99 bijAdvertentie

Lezersrecensies (2)

Lief

door: Vakantielezer 1 like
Het boek moet het vooral hebben van de uitstekende beschrijvingen van het Regency tijdperk. Je nachtrust zal het verhaal je niet kosten, daarvoor gebeurt er te weinig. Er zitten zeker ook interessante stukken in. Eén daarvan is de uitleenbibliotheek die Rachel start. De boeken die destijds veel...

Hartverwarmende roman van Julie Klassen

door: Hemelse boeken 2 reacties 1 like
De dames van Ivy Cottage is een hartverwarmend boek dat plaatsvindt in het lieflijke Engelse dorpje Ivy Hill in Wiltshire. Het verhaal speelt zich af in 1820 een tijd met standenverschillen en etiquettelessen. De sfeer in het boek is aangenaam en warm. Er zijn waardevolle vriendschappen tussen de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic