De deal - Aflevering 1 t/m 12

3

Het boek dat leest als een tv-serie
De New Yorkse Tara Taylor krijgt de kans van haar leven. Ze komt in een high profile team om de beursgang van de populaire datingapp Hook te begeleiden, de meest prominente start-up van Silicon Valley. Eindelijk mogelijkheden om door het glazen plafond van Wall Street te breken. Het team wordt geleid door de sexy en ervaren onderhandelaar Todd Kent. Samen beginnen ze aan een race tegen de klok om de deal van de eeuw te sluiten.
Maar in Silicon Valley gaat alles anders dan verwacht. En dan zet de dramatische dood van een jonge vrouw de deal op scherp…
Michelle Miller werkte bij zakenbank J.P. Morgan en als consultant in Palo Alto en New York. Ze heeft gestudeerd aan Stanford en woont in New York. De deal is haar debuut en wordt wereldwijd uitgegeven.
‘Ga er maar goed voor zitten, want dit boek is niet weg te leggen!’ Lauren Weisberger, auteur van De duivel draagt Prada
‘Zo goed! Deed me denken aan De cirkel en films als The Wolf of Wall Street en The Social Network.’ Goodreads.com
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
02 juni 2015
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
ISBN
9789024567690

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic