De demonenkoningin

3

'Nee!' schreeuwt Dave en hij draait zich om en rent door de gang naar de bibliotheek, weg van de deur naar de oostelijke vleugel. Ik lok ze bij Cecile en de anderen vandaan, denkt Dave. Ze willen mij! Inderdaad volgen de beesten en Daves angst groeit. Er is geen uitweg! Anna en Marcus zijn misschien al dood. D.J. ook. En Cecile... Hij hoort haar gillen.

Dave woont alweer een paar maanden in het Huis met de Raven. Een groot herenhuis, gebouwd op een Hellegat. De raven hebben zich weer op en rond het huis genesteld en helpen Dave als hij aangevallen wordt door vliegende Demonen. Maar waar komt Dave terecht als hij de Trap in Tijd afrent? En welk onheil wacht hem daar? Dave maakt zich erg zorgen over het visioen dat hij kreeg, waarin hij al zijn vrienden dood in een poel bloed zag liggen. Kan hij ze nog redden? En zal hij sterk genoeg zijn om de Demonenkoningin te verslaan? Deel twee van Huntingtons Schaduwland-serie is net zo spannend en verrassend als deel één. Je kunt het boek pas wegleggen als het uit is!

Verschenen in
Serie
Schaduwland (2)
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Laatste editie
09 februari 2012
Uitgeverij
Prometheus, Uitgeverij
ISBN
9789000312139 , 9789064941061
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic