De diepere dimensie van dromen

0

Dromen bieden een kleurrijk palet aan beelden, symbolen en verborgen betekenissen die iedereen die zich hiervoor interesseert een prachtige inkijk kunnen geven in de eigen psyche, mits de symboliek en de betekenissen gezien en doorgrond worden. Rond 1970 zijn dromen steeds meer in de belangstelling van een groter publiek komen te staan. In de daarop volgende jaren zijn er tientallen boeken van onder andere wetenschappers, psychologen, therapeuten en droomwerkers op de markt verschenen. Er zijn boeken geschreven waarin de werking van de hersenen in relatie tot het dromen wordt uitgelegd en waarin allerlei methoden en technieken worden aangeboden om de betekenis van dromen te ontdekken. Daarnaast zijn er ook een aantal droomwoordenboeken uitgegeven.

Centraal in dit (werk)boek staat de methode om door middel van imaginatie en meditatie de inhoud en betekenis van je dromen te leren ontdekken. Hiermee wordt, naast alle methoden en technieken waarmee tegenwoordig gewerkt wordt, een extra mogelijkheid geboden aan diegenen die al bezig zijn om met hun dromen te werken, of hiermee willen gaan werken.

Over de auteur:
Rudolf Vorstermans werd geboren op 4 maart 1939 in Amsterdam. Al op jonge leeftijd ontstond zijn interesse in psychologie, in het bijzonder de analytische psychologie van prof. dr. C.G. Jung, de esoterische wijsbegeerte, religie en mystiek. Hij heeft over deze onderwerpen veel lezingen en voordrachten gegeven. Daarnaast heeft hij veelvuldig cursussen gegeven om de deelnemers hieraan te leren werken met hun dromen en met de kaarten van de Tarot.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
122
Laatste editie
30 mei 2014
Uitgeverij
Uitgeverij Boekenbent
ISBN
9789462035744
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic