De diepte van een Zweeds meer

1

Hesther en Mo hebben weinig met jongens en houden zich vooral bezig met het verzinnen en tekenen van strips. Voor truttige meiden die nergens anders aan denken dan aan uiter-lijk en jongens, halen ze hun neus op. Maar als ze op vakantie, in een Zweeds meer, een adembenemend mooie jongen ontmoeten, ontdekken de meisjes een heel andere kant van zichzelf en van hun vriendschap. Deze popster, dit onverwoestbare stuk wordt een obsessie voor Hesther en Mo, die hen uit elkaar drijft. Een wirwar van gevoelens en gebeurtenissen leidt tot een verrassend einde.
Daan Remmerts de Vries (Leeuwarden 1962) schreef en illustreerde al tientallen boeken. Hij ontving tweemaal een Vlag en Wimpel (voor Mijn tuin, mijn tuin en voor Willis), eenmaal een Gouden Griffel voor Godje en een Zilveren Griffel voor De Noordenwindheks. Remmerts de Vries schrijft ook voor volwassenen; zijn tweede roman Zo zal ik bij je zijn is zojuist verschenen.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
04 november 2006
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
ISBN
9789056378370
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic