De dochters van de beul

34

Ze noemen hem Beul, een seriemoordenaar die al zes jonge vrouwen een voor een heeft ontvoerd. Hij is op zoek naar de perfecte dochter, maar als zijn slachtoffers niet aan zijn torenhoge verwachtingen kunnen voldoen, vermoordt hij hen door hun botten te breken. Hij laat hen hulpeloos achter om in eenzaamheid een uiterst pijnlijke dood te sterven.

Ryan Evans, militair, is zozeer met zijn werk getrouwd dat hij vervreemdt van zijn vrouw en dochter. Precies in de periode dat Beul niet van zich laat horen, zit Ryan Evans in Fallujah, Irak. Toeval, of niet? De FBI denkt er het zijne/hare van.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Boneman's Daughters
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Jan Steemers
Laatste editie
01 augustus 2010
Uitgeverij
Kok
ISBN
9789043517362 , 9789024531103
Advertentie

Hebban recensie

Goed begin krijgt geen vervolg

door Chris Derks op 23-02-2010

Ted Dekker (1962) is auteur van meer dan twintig thrillers, waarvan er een twaalftal in het Nederlands zijn vertaald. Als kind van een Nederlandse vader en een Amerikaanse moeder, groeide hij op in Indonesië. Tijdens zijn middelbare schooltijd verruilde hij zijn geboorteland voor Amerika, waar hij theologie en filosofie ging studeren. Na zijn studie ging hij voor een groot Amerikaans bedrijf in...

Lezersrecensies (2)

Spannend

1 like
10 februari 2010 Wauw, wat een super goed boek. Van het begin tot het eind blijft het spannend, met toch nog een einde wat ik zeker niet had verwacht. Subliem, een plekje in mijn top 10.

Recensie De dochters van de beul

door: Jose Vriens 1 like
Een heftige thriller die mij vast bleef houden. Het verhaal begint in Irak waar een militair ontvoerd wordt en gedwongen wordt kinderen te doden door hun botten te breken. Hij doet het niet, zijn ontvoerder wel. Deze man heeft het idee opgedaan van een seriemoordenaar die in VS actief was en 7...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic