De dood in de ogen

176

Spots 1
'Dit is zinloos. Natuurlijk is je vader dood.' Willy's vader is een van de vele vermisten die de oorlog in Vietnam heeft opgeleverd. Sinds 1970, het jaar waarin zijn vliegtuig vlak bij de grens met Noord-Vietnam boven Laos is neergehaald, heeft niemand meer iets gehoord of gezien van 'Wild Bill' Maitland. Dood? Willy heeft het nooit kunnen accepteren, en nu haar moeder stervende is, besluit ze een laatste poging te wagen. In Vietnam komt ze aanvankelijk geen millimeter verder. En niet alleen ontsnapt ze ternauwernood aan een aanslag, de autoriteiten werken haar aan alle kanten tegen. Pas wanneer ze in aanraking komt met Guy Barnard, een ex-militair met een onduidelijk verleden maar waardevolle connecties, komt er een beetje schot in de zaak. Een zaak waarin een dode meer of minder niet blijkt te tellen.
Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Never Say Die
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
M. Leverdingen , Marike Leverdingen
Laatste editie
27 juni 2014
Uitgeverij
Harlequin Tess Gerritsen Thriller
ISBN
9789085501220 , 9789034715968 , 9789461700629 , 9789034797513 , ...


Door lezers

Boek-en-babbel / Goede voornemens: een tussenstand
02 maart 2017 7 reacties
  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 8,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 8,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €4,99 bijBestel dit luisterboek voor  €9,99 bij

bestellen

Advertentie

Lezersrecensies (3)

De dood in de ogen

door: Wianne94 1 like
Een spannend, meeslepend boek, in één ruk uitgelezen. Soms wat verwarrend met zoveel verschillende namen, maar verder niet storend.

Spannend, maar soms wat onrealistisch

door: Sabrina 1 like
De vader van Willy, de piloot Bill Maitland, is in 1970 in Vietnam neergestort. In het vliegtuig vervoerde Bill onbekende goederen en ook was er een mysterieuze passagier die hij ergens moest afzetten. Twintig jaar later gaat Willy op zoek naar antwoorden. Leeft haar vader nog? Wat moest Bill...

door: veravb 1 like
Een van de eerste boeken die ik van Tess Gerritsen lees en het was anders dan ik had verwacht, maar aangenaam anders. Het was spannend, met een goede vaart erin, het had romantiek wat niet echt mijn ding is, maar het was grappig gebracht, de aantrekking en afstoting tussen Willy en Guy. Dit smaakt...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic