De droomreizen van poes Milo

2

Poes Milo valt nog wel eens in slaap. Hij dommelt weg in zijn mandje, soezend in het zonnetje. En dan gebeurt het… De ene keer wordt Milo wakker op een wolkje dat hoog boven de stad zweeft. Of plots is zijn warme mandje een bootje en dobbert hij rond. Of poes Milo wordt besnu? eld door een hond en rent zo hard hij kan weg, klimt de eerste de beste boom in en blijft daar een tijdje… Een tijdje? Een heel jaar!

Angela Pelaez-Vargas maakte al eerder twee prentenboeken bij Uitgeverij Rubinstein: Mia’s nest en Sophia en de leeuw. De droomreizen van poes Milo bevat drie losseverhalen, getekend in zwart/wit met subtiele steunkleuren. Het boek is een genot om voor te lezen aan kinderen maar zal ook de volwassen poezenliefhebber niet onberoerd laten.
Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
25 augustus 2015
Uitgeverij
Rubinstein b.v.
ISBN
9789047619284
Bestel dit boek vanaf  €15,99 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

Verliefd

door: biebmiepje Judith 1 like
Ik viel voor de eenvoudige en rustige zwart-witte cover van dit Blinkend Boekje. Het leek me een lief, droomachtig verhalenboek en ik houd van poezen, dus dat een poes daarin de hoofdpersoon is sprak me ook aan. Het boek is niet alleen van buiten zo mooi, ook de illustraties die bij de drie...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic