De eenvoudige Aziatische keuken

0

In De eenvoudige Aziatische keuken breidt Ken Hom de culinaire horizon uit naar de keukens van Indonesië, Maleisië, Singapore en Vietnam. De toenemende populariteit van de Indiase, de Chinese en de Thaise keuken heeft veel aanhangers verder doen kijken en daarom brengt Ken Hom hier veertig eenvoudige, gezonde en lekkere gerechten uit het Verre Oosten. Alle recepten maken gebruik van makkelijk verkrijgbare ingrediënten en worden stap voor stap beschreven; kleurenfoto’s verduidelijken elke stap. · Stap voor stap beschreven gerechten uit Singapore, Indonesië, Maleisië en Vietnam · Inclusief praktische menuplanner · Met beschrijving van de meest gebruikte ingrediënten Ken Hom wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste autoriteiten op het gebied van de oosterse keukens en is vaak op reis om zijn culinaire verworvenheden te demonstreren. Hij maakte een aantal series voor de BBC-televisie en wordt veel gevraagd als voedingsdeskundige en adviseur van restaurants.

Verschenen in
Genre
Eten & Koken
Vertaald door
H. Noy
Laatste editie
01 januari 2003
Uitgeverij
AnkhHermes
ISBN
9789043905084
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic