De engelen van atlantis

0

De twaalf aartsengelen waren al aanwezig in het leven van de bewoners van Atlantis. Ook in ons huidige leven kunnen we hun energie overal herkennen. De lessen van de engelen in dit boek laten zien hoe je op één lijn kunt komen met hun kracht en wijsheid. De engelen zijn er om je te helpen genezen, te inspireren, uit te dagen, te leren lief te hebben en te helpen met de evolutie van je ziel.
Bij elke engel worden oefeningen met meditaties en gebeden gegeven om een spirituele omgeving te creëren waar blijdschap en welzijn heersen. De inspiraties, die een diepe verbondenheid met het oude Atlantis brengen, bieden krachtige raad en genezing. Ook wordt wezenlijke informatie gegeven over de intieme relatie van de engelen met de priesters en goden van Atlantis, Egypte, Griekenland en Rome. De engelen zijn afgebeeld op bijzondere illustraties.
Enige achtergrondinformatie laat zien hoe anders de cultuur, het geloof en de zeden van Atlantis waren dan ze in onze huidige maatschappij zijn. Je zult een glimp opvangen van het levende Atlantis om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van dit buitengewone volk.
Stewart Pearce verdeelt zijn aandacht tussen acteren, Angelic Sound Healing en het bedrijfsleven. Hij staat met één voet in de materiële wereld en met de andere in de geestelijke wereld. Hij heeft met talloze beroemdheden en staatslieden gewerkt.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Laatste editie
25 februari 2012
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
ISBN
9789460150678
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic