De erfenis

14

McKenna Ashford is vastbesloten om haar opstandige jongere broer onder controle te houden. Daarom neemt ze de uitnodiging van haar nicht aan om naar het westen te verhuizen en daar een nieuwe start te maken. Maar ze ontdekt al snel dat het leven in Copper Creek, Colorado er heel anders uitziet dan ze verwacht had. Ze probeert een moeder te zijn voor Robert, een taak waarvoor ze eigenlijk nog te jong is. Zal de 'ontijdige erfenis' een oplossing kunnen bieden voor de vele problemen die op haar pad komen? Krijgt McKenna een nieuwe kans om haar vertrouwen in het leven terug te winnen?
U.S. Marshal Wyatt Caradon heeft zijn leven gewijd aan het opsporen van vluchtelingen, maar de jaren van spoorzoeken eisen hun tol. Als zijn pad dat van McKenna kruist, wordt hij geconfronteerd met zijn verleden - en met de enige vrouw die hem een toekomst kan bieden.
Tamera Alexander schreef eerder de romans Ontvlamd, Onthuld en Onthouden en voorts nog een reeks boeiende romans.
Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Vertaald door
Margriet Visser-Slofstra
Aantal pagina’s
432
Laatste editie
11 augustus 2010
Uitgeverij
Uitgeverij Van Wijnen
ISBN
9789051943795
Advertentie

Lezersrecensies (2)

Onvergetelijk!

door: ann s 1 like
Beste boek van deze schrijfster, zal ik ook nooit wegdoen. Een heerlijk gevoel krijg je bij dit boek. Een echte aanrader!

Recensie De erfenis

door: Natasja Toorn 1 like
Een heerlijke roman om bij weg te zwijmelen,het boek gegint ook al meteen erg goed en houd de sfeer er tot het einde goed in. Het was mijn eerste kennismaking met Tamera Alexander maar zeker niet de laatste

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic