De essentie Beter slapen

1

Slapen is een natuurlijk proces, dat bij veel mensen echter ontspoord is geraakt. Dit boekje wil helpen om gericht in te grijpen. Daarom komen eerst de slaapremmers aan bod die het natuurlijke proces hebben afgeremd. Mythen en conditioneringen worden doorprikt: zij houden vaak het slaapprobleem in stand. Vervolgens zijn er praktijkgerichte hoofdstukken: op verschillende niveaus worden de meest zinvolle interventies overlopen, en daarna kun je aan de slag gaan met oefeningen.
Dit is een doeboekje met technieken en methoden die gebaseerd zijn op de meest recente wetenschappelijke bevindingen, om je te helpen beter te slapen.

Wilfried Van Craen is cognitief gedragstherapeut en seksuoloog. Hij heeft al meer dan dertig jaar een privépraktijk en verzorgt trainingen en cursussen in persoonlijke vorming. Hij is opleider en docent in de psychomedische sector en de auteur van negen boeken over relaties, seksualiteit en praktische psychologie.
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
64
Laatste editie
06 oktober 2015
Uitgeverij
Luster Uitgeverij
ISBN
9789460580703

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic