De fanclub

1

Top25's 1

Vier mannen, Adame Malone, een vriendelijke idealist, Howard Yost, een minder succesvolle verzekeringsagent, de accountant Leo Brunner en de verbitterde garagemonteur Kyle Shively, vormen samen De Fanclub, met het doel voor ogen om 'liefdesgodin' Sharon Fields voor één nacht lichamelijk te bezitten; dit zien zij als de enige manier om inhoud te geven aan hun zo monotone, onbevredigende leven.

Deze vier totaal verschillende mannen zijn vastbesloten om hun (en misschien ook haar) fantasieën werkelijkheid te doen worden. Zij ontwerpen een gedurfd plan om haar te ontvoeren en dat lukt, maar het blijkt dat de verwezenlijking van hun dromenschokkende en onverwachte resultaten geeft en dat Sharon Fields kwetsbaarder, doch ook intelligenter is dan ze verwachtten.

Door haar geraffineerd optreden ziet Sharon kans om haar belagers zo tegen elkaar uit te spelen, dat de situatie zich uit in een wanhopig en gevaarlijk spel dat haar de vrijheid kan terugbezorgen, maar haar ook het leven kan kosten...

Verschenen in
Genre
Literatuur & Romans
Laatste editie
01 januari 1974
Uitgeverij
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff B.V.
ISBN
9789024502363

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic