De fantastische scheve toren van Pisa

3

Stan voetbalt niet mee met de rest van de klas, omdat hij in een rolstoel zit. Hij schaamt zich. Maar op vakantie in Italië verandert dat. Door de scheve toren van Pisa begrijpt Stan voor het eerst dat het ook heel bijzonder kan zijn om anders te zijn. Vanaf dat moment is hij trots op zichzelf!

'De fantastische scheve toren van Pisa' is ontroerend, confronterend en juist heel positief! Het eerste kinderboek van Marc de Hond is een bijzonder persoonlijk onderwerp, aangezien Marc zelf pas na vele jaren zijn handicap leerde accepteren.

Tegenwoordig is Marc de Hond schrijver, presentator en theatermaker.
Juliette de Wit illustreerde al zo'n vierhonderd boeken, waarvan de kinderreeks 'Spekkie en Sproet' het meest bekend is.

Verschenen in
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
32
Laatste editie
10 mei 2016
Uitgeverij
uitgeverij Nanda
ISBN
9789490983444
Bestel dit boek vanaf  €13,00 bij

bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Lezersrecensies (1)

De fantastische scheve toren van Pisa’: beeldschoon kinderboek met een boodschap

door: Hanneke Tinor-Centi 1 like
Het boek ‘De fantastische scheve toren van Pisa’ vertelt het verhaal van Stan. Stan is acht jaar en zit in een rolstoel. Door zijn handicap voetbalt hij niet mee met de kinderen uit zijn klas en voelt hij zich ‘anders’. Hij schaamt zich. Dan gaat Stan met zijn ouders op vakantie naar...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic