De Geestenjager: Het geheim

11

Lijsten 1 Spots 1

Tom Wachter is de zevende zoon van een zevende zoon. Hij gaat in de leer bij een geestenjager die mensen beschermt tegen duistere wezens. In zijn eerste maanden als leerling heeft Tom afgerekend met een heks en strijd geleverd met de verderver.
Wanneer een vreemdeling een brief brengt, schrikt de geestenjager zichtbaar. De brief komt van Morgan, een oud-leerling. De brief wordt verbrand, maar tussen de as vindt Tom één regel terug: ‘Geef me terug wat van mij is of het zal je berouwen dat je ooit geboren bent.’
Nu de winter invalt, gaan ze op weg naar het winterverblijf van de geestenjager in Engelzerk.
Daar wacht hun een gevaarlijk karwei, waarbij de geestenjager zwaar gewond raakt. Tom bereikt het droevige bericht dat zijn vader is overleden. Morgan blijkt een duistere kant te hebben: hij roept de geest van Toms vader op en martelt hem. En dat zal hij blijven doen, tenzij Tom zijn leerling wordt. Toms eerste opdracht is het toverboek van de geestenjager stelen. Tom staat voor een afgrijselijk dilemma: wat moet hij doen nu de geestenjager ziek is en hij er alleen voor staat?

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Spook's Secret
Serie
De Geestenjager (3)
Genre
Kind & Jeugd
Laatste editie
22 juni 2010
Uitgeverij
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026124228 , 9789026127540


Door lezers

Readers Club / Young Adult Horror
30 oktober 2017 4 reacties
  Meer artikelen

Lezersrecensies (1)

Een verhaal, in een verhaal, in een verhaal.

door: Kivel 1 like
Deze maand lees ik alle boeken van de Geestenjager, tenminste diegene die Nederlands zijn. De eerste twee boeken vond ik lekker weglezen. Ze waren spannend en gingen over heksen, boemannen en andere gevaarlijke wezens. Dit boek vond ik aanzienlijk minder spannend. Hoewel er weer een heks en weer...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic