De geheimen van de staatsveiligheid

1

Spots 1
Het eerste boek dat een helder inzicht geeft in de werking van de Staatsveiligheid, boordevol nooit gepubliceerd materiaal
Net nu inlichtingendiensten wereldwijd in de vuurlinie staan, doet een bekroonde onderzoeksjournalist een boekje open over de Staatsveiligheid. Belgiës meest geheime overheidsdienst heeft veel meer te verbergen dan we vermoeden. De Staatsveiligheid duldt geen pottenkijkers. Meer heeft Lars Bové niet nodig om een jaar lang op onderzoek te trekken doorheen de duistere wereld van spionnen en cyberterreur. Nooit eerder verscheen zo'n helder beeld van de overheidsdienst waarvan zelfs onze politici nauwelijks iets afweten. Bové ontrafelt de cultuur van geheimhouding en doet gaandeweg verbazende ontdekkingen. De Staatsveiligheid moet ons meer dan ooit beschermen tegen jihadisten en andere terreurdreigingen, maar vormt tegelijk een bedreiging voor zijn eigen burgers.
Verschenen in
Genre
Mens & Maatschappij
Aantal pagina’s
317
Laatste editie
22 mei 2015
Uitgeverij
Lannoo Uitgeverij
ISBN
9789401422826


Door lezers

World of Tau / Wintervoorraad
01 maart 2018 55 reacties
  Meer artikelen
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic