De geliefde

0

Het pad naar de Geliefde belooft de ultieme ontmoeting te zijn. In onszelf en in anderen herkennen we haar vorm, betoverd door de blik in het gezicht van hem of haar. Maar de Geliefde heeft geen werkelijk gezicht. En de Liefde zelf is geen persoon. Haar gestalte is nooit in stilte. Zij verandert, verdwijnt en keert steeds weer terug. Haar vangen in beeld en geluid leidt tot het steeds laten gaan en weer in openheid ontmoeten... een beweging die we allemaal herkennen.

De weg naar diepere verbinding met Liefde, is de weg naar dieper in onszelf. In het ontmoeten aanschouwen we door haar ogen de werkelijkheid over wie wij zijn. De waarheid over ons zal boven komen. Alleen zo zullen we in Liefde blijven rijzen en groeien tot inzicht... een reis zonder einde of begin.

Langs 100 poëtische teksten en proza ga je mee op deze reis. Leer de Geliefde kennen als het krachtige wezen van inzicht en transformatie. Ontmoet haar in alle openheid. Treedt tot haar wereld toe. Laat het licht uit die wereld door je prisma schijnen. Moge het spectrum je hart kleuren in de tinten van ware Liefde.
Verschenen in
Genre
Poëzie
Aantal pagina’s
124
Laatste editie
20 april 2016
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402148466

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,90
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,90
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic