De Goden van Ais

0

De mensen zijn niet zomaar ontstaan op Aarde als een speelbal van Darwins `Survival of the fittest . Nee, er is veel meer aan de hand. Duistere krachten op astronomische schaal waren van invloed op ons ontstaan en de Godentrilogie laat zien dat we NU middenin dit oerkrachtenspel zitten.
In het licht van de Godentrilogie wordt duidelijk wat goden, duivels en ook mensen zijn en veel aspecten daar rondom heen. Er zijn parallellen met de bekende oorsprongsgeschiedenis van de mensheid, al zal blijken dat in de overlevering wel erg veel verloren is gegaan. Maar ook wordt duidelijk wat ons nog te wachten staat
Het Boek de goden van Aïs vertelt het verhaal van de goden voordat zij op Aarde kwamen. Het ingedutte godenvolk wordt hardhandig geconfronteerd met de realiteit dat ook een planetenstelsel niet het eeuwige leven heeft. De goden moeten alles op alles zetten om aan een aanstaande, dreigende ondergang te ontkomen. Tot overmaat van ramp ontdekken ze veel van de `Oude Kennis die hen daarbij had kunnen helpen, niet meer bezitten. Ze moeten een manier vinden om van de planeet Aïs te ontsnappen en hun volk te laten voortleven; de tijd dringt.
Verschenen in
Genre
Sciencefiction & Fantasy
Aantal pagina’s
350
Laatste editie
25 maart 2014
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402117202
Bestel dit ebook vanaf  €7,50 bijAdvertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic