De graal trilogie Deel 1: de zevende poort

0

Soms zijn er tijden in de geschiedenis waarin we worden uitgedaagd om alles op een nieuwe manier te bekijken. Verschillende oude profetieën kondigen de huidige tijd aan als zo n periode van chaos en herbezinning. Een oud geschrift uit 1096 met één van die profetieën komt in handen van de schrijver. Langzamerhand gaat de voorspelling zijn leven bepalen. Hij reist naar Engeland, Zuid Frankrijk, Siberië, India en uiteindelijk naar Jeruzalem op zijn zoektocht naar de Zevende Poort. Zeven poorten, zeven fasen van verandering. Naast een persoonlijk reisverslag geeft dit opmerkelijke boek een boodschap voor de mensheid in deze tijd.

Ton van der Kroon reisde over de hele wereld om zich te verdiepen in de oude sjamanistische en spirituele tradities. In 1996 verscheen `De terugkeer van de Koning, het boek voor mannen over liefde, lust en leiderschap.' Daarnaast schreef hij `De Mystieke Roos , `Lichtwerkers gevraagd! , `Het Labyrint van de Tijd en `De Meesters van Shambhala . Hij geeft sinds 20 jaar mannenworkshops, gaf zes jaar traumahulpverlening in de Gazastrook, en organiseert jaarlijks een Healing conferentie in Jericho.
Verschenen in
Genre
Religie & Spiritualiteit
Aantal pagina’s
183
Laatste editie
02 september 2013
Uitgeverij
Brave New Books
ISBN
9789402107586
Advertentie

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic